Защитникът на ЦСКА Ангел Грънчов заяви в интервю пред Bulgaria ON AIR, че бил играл на "Българска армия" и в "А" окръжна група.

През лятото 23-годишният футболист нито за миг не се поколеба да се върне в родния си клуб, който беше изхвърлен във "В" група.

"Каквото и да кажа за ЦСКА, ще бъде малко. Все пак това е моят роден клуб. Бих играл за отбора навсякъде, даже и в "А" окръжна, стига да съм желан".

"Как стана връщането ми? Бях в Славия, но там нещата не се получиха по най-добрия начин. Имах трудности, после се контузих. Не се чувствах на своето място и разговарях с г-н Венци Стефанов, който подходи доста добре към мен. Разговорът протече бързо, пусна ме да си ходя".

"Веднага след това получих обаждане от ЦСКА, на което категорично казах "да" и се върнах", добави Грънчов, след което се върна към злополучния мач с Лудогорец през 2012 година, който реши титлата.

"Червените" загубиха в Разград, а бранителят получи червен картон. "Не само Стойчо Младенов, много хора обвиниха мен. Не един път съм казвал, че това вече се е случило. Дори и да съжалявам, няма какво да го промени. Взел съм си нужните поуки", добави той.

Грънчов коментира и последната среща на ЦСКА за календарната година – домакинството на Созопол идната седмица. "Този мач е с по-различен заряд. Все пак е 1/4-финал за Купата на България. Настроението в отбора е страхотно, готвим се по възможно най-добрия начин и ще играем за победа", завърши Грънчов.

Цялото интервю с Ангел Грънчов можете да гледате утре от 20:00 часа в предаването "Резултат" по Bulgaria ON AIR.