17-годишният талант от отбора на ЦСКА Адриан Димитров започна тренировки с мъжкия отбор на ПФК Банско. Информацията потвърди старши треньорът на отбора Иван Атанасов.

"Адриан Димитров е голмайстор от изминалото първенство в юношеския състав до 17 години и в дублиращия тим. Познавам много добре неговата игра е се надявам на този млад централен нападател да разчитаме през пролетния дял от първенството на Б група. Със сигурност той ще вземе участие в контролния мач, който ще изиграем в събота от 14 часа на стадиона в село Годлево срещу втородивизионния Пирин Разлог".

"Единственият футболист, който няма да вземе участие в този контролен мач, е Атанас Чепилов, който се готви самостоятелно без топка заради контузия. Под въпрос е и участието на Боби Хазуров, който вече се чувства добре и тренира, но ще преценим в деня на срещата дали ще вземе участие и колко време. До момента сме изиграли три контролни мача, в които постигнахме победи срещу Витоша Бистрица с 4:1 , Септември София - 4:1 и Вихрен Сандански - с 3:1", каза Иван Атанасов.

В същото време стана ясно, че ЦСКА ще изиграе контрола срещу лидера в "Б" група Дунав Русе преди подновяването на пролетния полусезон. Спарингът е насрочен за 14 февруари от 14 часа на стадион "Българска армия", съобщиха от клуба.

Мачът е точно седмица преди първия пролетен кръг в югозападната "В" група, в който ЦСКА гостува на Струмска слава (Радомир). В момента "червените" са на подготвителен лагер в Гърция, като в неделя ще изиграят последната си контрола там срещу третодивизионния Византион.