Проблемите на ЦСКА не стихват и връхлитат клуба един след друг. "Червените" сега имат проблеми със сметката за тока, която се е натрупала доста, и възлиза на сума близо 100 000 лева.

Докато отборът е на подготовка в Гърция, част от ръководството на 31-кратните шампиони трябва да се бори с проблемите на "Армията", която в най-скоро време може да остане без ел. захранване.

ЦСКА успя да стигне до договорка с ЧЕЗ за разсрочено плащане, което да се извърши на равни вноски в следващите няколко месеца.

В същото време още един проблем се стовари върху главата на изпълнителния директор на клуба Пламен Марков, който трябва да се бори като Дон Кихот с вятърните мелници в Зоналния съвет към БФС.

Ръководителите на родния футбол под натиска на телевизията, държаща правата за излъчване на мачовете от "В" група, настояват двубоите на ЦСКА да стартират по обедно време, а именно от 12.30 часа.

Феновете на "червените" са недоволни от този факт, както и ръководството на клуба, но проблемът се явява "А" група и срещите от елита, които се излъчват пряко в по-късен час по други канали.

Пламен Марков настоял началният час на мачовете на армейците да е по-късен, тъй като не е удобно за привържениците, както и за гостуващите отбори, които ще трябва да пътуват в ранните утринни часове в деня на срещите.

От Зоналния съвет са отхвърлили молбата, но договрка все още не е постигната и ще има още преговори, преди да започне първенството на "В" група на 21 февруари.