Треньорът на ЦСКА Христо Янев-Джуджето почти сигурно ще се срещне с Гриша Ганчев в близките дни, във връзка със селекцията на отбора. Двамата ще обсъдят дали армейците имат нужда от още нови попълнения за втория полусезон.

Янев би желал да подсили тима поне с още един централен защитник, тъй като двама от играчите на този пост – Александър Бранеков и Валентин Антов, пропускат остатъка от сезона заради контузии.

На разговора между треньора и Ганчев ще се уточни окончателно дали ЦСКА ще привлече още нови през зимата, или ще остане единствено с взетия от Банско бранител Николай Дичев (23 г.).

Червените ще изиграят последната си контрола от зимната подготовка тази неделя от 14:00 часа срещу лидера в Б група Дунав Русе на „Армията”. Входът за проверката ще бъде свободен, разбра „Тема Спорт”.

Червените очакват двубоят да породи сериозен интерес и на трибуните да присъстват поне 2000 зрители. В неделя времето ще бъде топло за сезона, като прогнозите сочат, че температурата ще е около 15 градуса, но са възможни леки превалявания.

Спарингът с Дунав ще бъде четвърти за ЦСКА през зимата, като армейците вече победиха елитния украински Александрия с 4:2, а в Гърция се изправиха срещу Ксанти (0:1) и Пантракикос (2:2).