ВиК дружеството "Софийска вода" е станало поредният кандидат-кредитор на ЦСКА. От компанията са внесли документи до синдика Дора Милева в петък, че също си търсят парите от клуба. Така те се присъединяват към пъстроцветната компания от физически и юридически лица, които искат да приберат суми от армейците. В същото време синдик Милева обяви, че все още не е обработила всички възражения по дълговете на дружеството.

"Останаха още няколко възражения, които бяха подадени в края на миналата седмица. След като внеса документация в съда по всички тях, от институцията трябва да свикат заседание. На него ще се обяви кои дългове на ЦСКА остават и кои отпадат", обясни Дора Милева пред "Тема Спорт".

В същото време футболистите на ЦСКА карат днес своя втори почивен ден, след като се прибраха от лагера в Гърция в понеделник. Тимът подновява занимания на 11 февруари (четвъртък), като се събира на "Армията" сутринта.

В неделя червените ще проведат и последната си контрола през зимата. ЦСКА посреща в Борисовата градина лидера в "Б" група Дунав Русе от 14:00 часа. Треньор на тима е бившият бранител на червените Веселин Великов. Централният защитник на ЦСКА Валентин Антов (15 г.) пък претърпя успешна операция на скъсани кръстни връзки. Той пропуска остатъка от сезона, като е аут от терените най-малко за 6 месеца.