Васил Божков е твърдо решен да се завърне в ЦСКА. Един от най-богатите българи изчаква съдът официално да обяви дълговете на клуба, след което ще поеме за втори път "червените".

Развитие се очаква до края на месеца. До края на тази седмица пък синдикът Дора Милева ще предостави на съда всичката необходима документация и най-накрая реалните задължения ще излязат наяве.

През миналата седмица Божков е провел поредната си среща с представители на "червените" фенове, пред които е обявил твърдото си намерение: "Заемам се с ЦСКА!".

Бизнесменът е решен да придобие автентичното дружество ПФК ЦСКА и няма никакви намерения да измисля схеми с придобиване на чужд лиценз, сливане с други клубове и т.н.

Нещо повече - Божков е обещал пред феновете да инвестира и да изгради нов модерен стадион за 34 000 души, който ще отговаря на всички съвременни изисквания на УЕФА.

Божков изобщо няма да влиза в преговори със сегашния благодетел Гриша Ганчев, тъй като той няма нищо общо с автентичното дружество и клубът в момента реално се управлява от синдика.