Небезизвестният бизнесмен Дениз Кизилоз отново се появи в София и е приготвил неустоима оферта за закупуване на ЦСКА, твърди "Меридиан мач".

Това обяви самият турски предприемач, който развива бизнес в Лондон, от профила си в социалната мрежа Туитър. Кизилоз твърди, че в момента е в българската столица и единствената цел на визитата му е да направи нова офанзива за купуването на най-титулования български клуб.

Кизилоз се появи изнанедвещо като кандидат за ЦСКА миналата пролет, като заяви намерението си да инвестира в клуба. Предложението му обаче не бе посрещнато сериозно, като мнозина заподозряха, че бизнесменът е близък до Александър Томов и това е начин политикът да се върне за трети път завоалирано начело на клуба.

Самият Кизилоз отрече познанството си с Томов макар че излязоха общи снимки на двамата, още преди бизнесменът да се заинтересува от родния гранд.

В началото на лятото Дениз Кизилоз бе няколко пъти в София и дори проведе среща с Ивайло Манджуков. След нея не последва нищо, а след като офертата не бе разгледана, турчинът заяви, че намерението на Манджуков е да фалира ЦСКА и да създаде изцяло ново дружество, което да наследи славния клуб.