Станаха ясни новите силни лица в ЦСКА.

Това са бивш борец и фен на Литекс. Николай Паслар, който е родом от Молдова, е новият изпълнителен директор на отбора и заема мястото на Александър Тодоров. Той е двукратен световен шампион по борба, но не бе открит за коментар относно новия си пост.

Известен е с прякора си "Овчаря". Освен това е бесарабски българин. Произхожда от бедно семейство. Баща му е чобанин. Роден е на 12-и юни 1980 година. Детството му е тежко и му се налага да пасе овце, за да помага на семейството си. 

Започва да се занимава с борба на 10- годишна възраст и в края на 1999 година изявите му са забелязани от президента на БФБ Валентин Йорданов и Гриша Ганчев. Те провеждат разговор с Паслар по време на световното първенство за мъже в Анкара, където борецът и треньорът му присъстват като гости. Предложението на Йорданов и Ганчев е твърде привлекателно за да бъде отхвърлено и през март 2000 година Паслар получава български паспорт. Има спечелени 12 медала от големи състезания - 6 за Молдова и 6 за България. Той е световен и двукратен европейски шампион за мъже.

Другото ново име в ръководството е непознато. За Тодор Тодоров се знае, че е сред активните привърженици на Литекс.

И двамата вече са част от УС на ЦСКА.