Освен с нов изпълни­телен директор в лицето на Нико­лай Паслар, ЦСКА вече има и нов председател на надзорния съвет или президент. Това е Ивай­ло Манджуков. Той е бил избран от новия над­зорен съвет според до­кументите, които са под­адени за вписване в Тър­говския регистър.

Борецът Николай Паслар пък е новият из­пълнителен директор на дружеството, като зае­ма мястото на Алексан­дър Тодоров, дясната ръка на Александър То­мов. Новият член на над­зорния съвет Тодор То­доров е пуснал сигнал до прокуратурата за про­верка срещу Алексан­дър Тодоров по член 2276 от Наказателния кодекс. Според него търговец, който изпад­не в неплатежоспособ­ност и в 30-дневен срок от спиране на плащания­та не заяви това пред съ­да, се наказва с лишава­не от свобода до три години или с глоба до 5000 лева, пише "24 часа".

Според решението на съда по делото за несъ­стоятелност на ЦСКА датата на фалита е 31 де­кември миналата годи­на. Тодоров е пуснал писмо през юни, че клу­бът е спрял всички пла­щания, или далеч след изтичането на срока.

Отделно има сигнал и за пренасочването на парите от трансферите на Спас Делев и Ивайло Чочев към лични смет­ки, свързани с Алексан­дър Томов. Бившият президент на „червените" категорич­но отрече да има подоб­но нещо във фейсбук.

Когато обаче през ля­тото бе направен опит да бъдат върнати част от дълговете, се оказа, че вместо сметката на Чо­чев е подадена тази на „Лира инвестмънт", фирмата, през която То­мов даваше заеми на ЦСКА. Въпреки обеща­нията му тогава сумата, която бе доста сериозна, така и не бе върната.

Томов продължи с атаката и подкрепата към Васил Божков за оздравяването на сегаш­ното дружество. Най-се­риозният въпрос, който задава, е дали поведе­нието на сегашните ше­фове означава, че ЦСКА се отказва от „А" група и евентуално учас­тие в Лига Европа през лятото. Александър То­доров гарантирал пред УЕФА, че Божков е го­тов да плати веднага глобата от 200 хил. евро и дали при това положе­ние санкцията за евро­турнирите отпада.

Повечето от феновете на ЦСКА обаче искат от Томов да спре да се зани­мава с клуба.