Въпреки успеха за Купата на България скандалният бизнесмен Гриша Ганчев явно не вижда голяма перспектива в ЦСКА и се готви да изгони по-голяма част от футболистите. Канал 3, цитиран от "Меридиан мач", съобщи че близо 75% от играчите ще бъдат изгонени, за да се освободят места за новите футболисти, които трябва да дойдат от Литекс.
 
Засега за местата си могат да бъдат спокойни само капитанът Борис Галчев, новоизпеченият национал Божидар Чорбаджийски, както и близките до Ганчев Момчил Цветанов и Кирил Динчев. На „Армията" най-вероятно ще остане заради лоялността си още лекуващият се защитник Александър Бранеков, както и още един-двама от настоящия отбор, макар че треньорът Христо Янев провъзгласи всички за герои. За мястото си не е сигурен дори голмайсторът на тима Преслав Йорданов.
 
От ЦСКА обаче ще си тръгнат без фанфари почти всички, които изнесоха тежестта на настоящия най-тежък сезон в историята на „червените". Сред напускащите почти сигурно ще са играчи, като Ангел Грънчов, Самир Аясс, Костадин Хазуров, Николай Цветков, както и младите таланти.