Здравата работа по стадион „Българска армия" продължава с пълна сила. 

Хората, ангажирани с ремонтните дейности, не спират дори и в почивните дни и резултатите вече са видими. Въпрос на часове е новата поливна система на съоръжението да бъде завършена. 

Оттам ще се пристъпи и към поставянето на чимовете с трева последно поколение от Холандия, която ще бъде положена до седмица. Стадионът ще е готов в средата на месец юни, но отборът няма да проведе първата си тренировка от лятната подготовка на него, тъй като по това време вече ще е заминал за първия си лагер в Тетевен. 

„Армията” обаче ще е мястото, на което ЦСКА ще направи  официалното си представяне преди новия сезон. В момента се избира съперник за контрола, преди началото на която ще бъде представен отборът, с който червените ще участват в първенството. Целите на ЦСКА за идната кампания са ясни - шампионската титла. 

На Панчарево работата също върви добре и двата терена, както „Армията", ще се сдобият с модерни тревни покрития. Дейностите там ще приключат към края на юни. На базата край София ЦСКА ще води тренировъчния си процес по време на сезона, пише „Тема Спорт". Първият подготвителен лагер на „червените” ще е в Тетевен и започва на 14 юни, а втората част ще се проведе в чужбина.