Старши треньорът на ЦСКА Христо Янев изрази желанието си да остане начело на „армейците” и да се развива в занаята. Той добави, че иска отборът да играе през следващия сезон в елита на българския футбол.

„Благодаря, цяла година сме непобедими за всички в България. Освен да кажа едно голямо браво на тия момчета и да ги поздравя за работата им през целия сезон. Горд съм от това, което постигнахме заедно”, каза той след последния мач за сезона във В група. В него ЦСКА победи Миньор (Перник) с 6:1.

„Водим разговори, като има яснота, ще ви дам цялата информация. Моето желание е да остана, да работя и да се развива като треньор. Трябва да бъдем точни ясни и конкретни, такъв искам да бъда с вас. Какво бих направил аз, няма никакво значение, чакаме яснота”.

„Този път, който извървяхме, научихме много нови неща, сблъскахме се с различни проблеми. Имах щастието да работя с тази група, показахме, че може да се случват нещата с млади български момчета”.

„Когато излезе решението и има яснота, ще изляза пред вас и ще кажа точно с кои футболисти ще почнем шампионата. Трябва да започне първенството и да се сблъскаме с тия професионалния отбор и да видим нивото”.

„Искам ЦСКА да играе в А група, или Висша лига,  мястото на отбора е там, длъжни сме след всички усилия, да играем там. Феновете ни също го заслужават. Те ни следват навсякъде”.

„Когато подписвах договор с ЦСКА, клубът не се казваше ПФК ЦСКА. ЦСКА трябва да бъде на най-високото ниво в българския футбол. Няма значение как ще бъде изписана абревиатурата. Аз съм част от историята на този клуб и знам какво означава той. Аз съм футболен треньор, моята работа е да подготвя отбора, да излезем и да победим. Не мога да коментирам останалото”, добави Янев.