Драмите с ЦСКА продължават с пълна сила. Двама от най-богатите българи Гриша Ганчев и Васил Божков са се хванали за гушите в името на "червените".

Те използват всякакви прийоми, хватки и вратички в закона, за да надцакат другия. Първият действа по плана си, като прекръсти Литекс на ПФК ЦСКА – София. Следващите му стъпки сa да се пребори за стадион "Българска армия" и да купи емблемата и историята на автентичното дружество. Вторият пък иска то да бъде оздравено и предостави план в съда, който възлиза на 220 страници (б.р. - Ганчев също внесе оздравителен план). Неговата идея е в най-лошия случай през новия сезон ЦСКА да играе в "Б" група. Божков също настоява да получи "Армията" и Панчарево.

Четете тук всички новини за случващото се в ЦСКА! 

За момента единственото сигурно е, че който успее да се сдобие с тях, ще спечели и войната (Самият Ганчев даде това определение). Но кой е най-правилният вариант за "червените"? Gol.bg пуска специална анкета по въпроса, в която всички заинтересовани хора ще могат да дадат своя вот. Ние ще обявим победителя в неделя вечерта. Избрахме този ден, защото в понеделник (а и по-рано), може да има "ново 20".