ЦСКА замина в Австрия, като от състава на Христо Янев отпаднаха двама от носителите на Kупата на България, пише "24 часа".

Централният защитник Ангел Грънчов ще продължи кариерата си най-вероятно в Нефтохимик. Момчил Цветанов също отпадна от групата и няма да бъде в състава. В самолета не се качиха и две от надеждите на школата на Литекс Руменов и Георги Минчев. На място в Австрия се очакват четирима нови.

Момчил Цветанов заяви, че е шокиран от решението да бъде отстранен и заяви, че то е взето от ръководството на клуба. "Официално се разделихме по взаимно съгласие, но истината е друга. Шефовете на клуба ме изгониха. Извикаха ме и ми казаха, че повече няма да разчитат на мен", каза крилото пред агенция "Блиц".

"Останах шокиран. Няма как да не съм разочарован, но какво мога да направя при свършен факт. Тъжно ми е за публиката. Знаете какъв фурор направихме миналата година – бяхме безапелационни във "В" група, а върхът на всичко беше спечелената Купа на България".

"Феновете бяха великолепни през целия сезон. Особено на финала срещу Монтана, когато сътвориха уникални неща по трибуните. Тъжно ми е, че се разделям с ЦСКА, но и такива неща се случват в живота".

"Нас ни разкарват (б.р. – има предвид и Ангел Грънчов), а на нашите места идват разни нови, които ще оберат лаврите. Въпреки всичко пожелавам успех на отбора".

"В момента съм свободен агент. Няма интерес все още към мен поради простата причина, че съвсем отскоро съм на борсата, ако мога така да се изразя", каза още Цветанов.

ЧЕТЕТЕ ТУК ВСИЧКО СЛУЧВАЩО СЕ С ЦСКА!