Треньорът на ЦСКА София Христо Янев-Джуджето призова феновете за обединение и за подкрепа в предстоящия сезон в Първа професионална лига. Янев не обръща внимание на провокациите срещу клуба и изрази увереност, че ЦСКА ще бъде водещ фактор в първенството.

"Аз съм треньор на ЦСКА, тренирам футболистите на ЦСКА и зад нас са феновете на ЦСКА. Нищо друго не ме интересува. Изграждаме отбор, който да бъде водещ фактор в първенството", каза Христо Янев на брифинг.

"Искаме да бъдем на ниво през целия сезон и да показваме футбол, който да радва феновете. Играхме с класни отбори в контролите и видяхме доста положителни неща, които може да ни бъдат полезни за бъдещата ни работа", каза Янев.

"Червените" играят утре приятелски мач срещу италианския Удинезе, с който ще бъде представен отборът за новия сезон. "Нека феновете да дойдат на стадиона и да ни подкрепят. Възраждането започна преди една година, ние извървяхме заедно този път, феновете бяха фантастични.

"Нека дойдат да ни подкрепят утре и да покажат защо ЦСКА е велик клуб, а той е велик заради своите фенове", каза още Янев. Треньорът очаква с нетърпение треньорския дебют в елита. "Ако кажа, че съм подготвен за 100 процента, ще излъжа, но съм тук и ще дам най-доброто, което имам като потенциал", каза Янев.