Сдружението с нестопанска цел "ЦСКА Завинаги" прекратява дейността си. Управителният съвет на организацията свиква общо събрание за 8 септември, на което ще бъде приет финансовия отчет и ще бъде взето решение за спиране на дейността.

Сдружението бе създадено преди три години с цел да подпомага ЦСКА основно по инфраструктурни проекти, като благодарение на хората от "ЦСКА Завинаги" бяха изградени помощните игрища пред стадион Българска армия.

След последните събития около футболния клуб и разделянето на "червената" общност, от "ЦСКА Завинаги" са решили да преустановят дейността си.

Ето и съобщението на сдружението:

Управителният съвет на Сдружение "ЦСКА Завинаги" на основание чл. 26 от ЗЮЛНЦ и чл. 27, ал. 1 от устава, свиква общо събрание на 8-ми септември 2016 от 17:00 часа в град София, зала 4 на НДК при следния днемен ред: 

1. Приемане на отчет на дейността на управителния съвет за 2015 г. 
2. Приемане на годишния финансов отчет и на доклада на регистрираният одитор за 2015 г. 
3. Взимане на решение за прекратяване на дейността на сдружение "ЦСКА Завинаги", гр. София и за определяне на ликвидатор 
4. Разни.

Председателят на сдружение "ЦСКА Завинаги" Александър Чакмаков опроверга информациите, че ще помага на новосформирания клуб ФК ЦСКА 1948, който ще започне своето съществуване от "А" окръжна група.

Чакмаков, който е син на първия капитан на ЦСКА Нако Чакмаков, е категоричен, че повече няма да се занимава с футбол и ще съсредоточи усилията си към подпомагане на баскетбола. 

"По повод на появилите се в пресата съобщения, че председателят на сдружение "ЦСКА Завинаги", Александър Чакмаков, има намерение да подкрепи ФК ЦСКА 1948 ви информираме, че г-н Чакмаков не възнамерява в бъдеще да се занимава с нито един от двата футболни проекта ЦСКА", се казва в съобщението на сайта на сдружението.