Легендарният играч и бивш изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев- Майкъла направи любопитен коментар за моментното състояние на червените и за бъдещето на клуба. Майкъла е категоричен, че армейците са основен претендент за титлата на България и именно те могат да детронират Лудогорец.

"Мачът с Удинезе беше добър, а по трибуните всичко бе нормално. Такава публика подобава на ЦСКА. Тя си е избрала ЦСКА и той е този, който ще играе на „Армията”, с червените екипи, в Първа лига. Подкрепям този клуб, защото екипът на Гриша Ганчев е сериозен, познавам го много добре и съм сигурен, че ще постигне успехи. Гледам, че сега Пламен Марков остава встрани, а Стойчо Стоилов се занимава със селекцията".

"Това не е лошо, той е сериозно момче и е доказал, че може да намира качествени попълнения. Мен обаче вътрешното първенство не ме вълнува толкова. Мен ме интересува ЦСКА да бие в Европа. Международните мачове са факторът, те са стимулът и чакам с нетърпение отборът да се върне в турнирите, където е естествената му среда", започна Илиев.

"Лудогорец е на ниво извън българския шампионат. Но ЦСКА е единственият отбор, който може да спре Лудогорец и да му се противопостави. Всеки един футболист на ЦСКА трябва да придобива допълнително самочувствие само като мине през входа на „Армията”. Влезеш ли на този стадион, вече си шампион и носител на купата. Това е заложено в ДНК-то на ЦСКА", добави Майкъла.

"Никакво бъдеще не виждам в очреденото ПФК ЦСКА 1948. Това е несериозно. Подобен проект може да се осъществи, ако феновете застанат зад него. А това дружество никой не го приема, така като гледам. Всички са зад ЦСКА с Ганчев и Стоичков, само една шепа хора иска да правят клуб в четвърта дивизия. Това е ненормално".

"Аз нито един от феновете в големите фракции не го чух да казва, че иска ЦСКА по селата. Тези в ЦСКА 1948 нито имат база, нито гарантиран бюджет, нито играчи, нито фенове... Къде отиват, къде изобщо са тръгнали?! Истината е в ЦСКА в Първа лига. Там вече се говори за футбол", завърши бизнесменът.