ЦСКА ще остане без нов нападател за двубоя със Славия утре. Армейците очакваха развитие по въпроса още през миналата седмица, но така и не успяват да постигнат окончателна договорка. Шансовете им да представят последното си лятно попълнение преди двубоя с белите са илюзорни. Нов нападател обаче със сигурност ще бъде привлечен най-късно до седмица. 

„Работим усилено по въпроса, но почти сигурно няма да финализираме трансфер преди мача със Славия. Надяваме се най-късно в началото на следващата седмица да сме готови”, заяви ръководен фактор от клуба пред „Тема Спорт”. 

Привличането на последното лятно попълнение се движи от Стойчо Стоилов. Той обаче среща някои трудности заради трети лица. Припомняме, че ЦСКА бе близо до нападателя Гонсало Пасиенсия от Порто. Българин обаче е звънял и в крайна сметка е помогнал за провала на сделката. Имало е опити да се саботира и проверката с Интер Милано, но въпреки тях ЦСКА не само игра с италианския гранд, но и го победи с 2:1. 

Опорният халф на ЦСКА Йордан Йорданов пък почти сигурно ще остане извън групата за мача със Славия утре. Той на практика е единственият контузен в състава. Перничанинът падна тежко върху дясната си ръка в контролата с Удинезе (0:0) и бе заменен принудително, като се държеше за рамото.

Травмата му не е сериозна, но от началото на седмицата опорният халф се готви на облекчен режим и треньорът Христо Янев едва ли ще рискува със здравето му за мача срещу Славия утре. Така титуляр на поста със сигурност ще е дошлият от Литекс Кристиян Малинов (22 г.). 

Други кадрови проблеми в състава няма, а Янев е напълно наясно как ще изглежда стартовата единайсеторка в двубоя със Славия. Тя на практика ще е същата като в контролата с Удинезе. 
ЦСКА ще проведе днес тренировка на „Армията”.