ЦСКА-София проявява интерес към национала на Перу Анди Поло. 21-годишният футболист минава за един от най-големите таланти в южноамериканската държава.

В момента той играе за колумбийския Милионариос, където се върнал от наем в перуанския Университарио. Поло прави дебют за националния отбор на Перу на 30 март тази година, като играе 6 мача с 1 отбелязан гол.

Анди Поло може да играе на всички позиции в офанзивен план, но най-добре се справя по десния фланг. Той е висок 175 см и силният му крак е десният.

През 2014 година футболистът е привлечен в школата на италианския Интер, но така и не успява да се развие там и се връща в Южна Америка.

Ръководството на Черно море пък е отправило предложение към крилото Матиас Курьор, който е желан и от ЦСКА. Това стана, след като се разбра, че националът на Мартиника е разтрогнал договора си с Динамо Тбилиси, където е получавал пет пъти повече пари от Варна. 

Предложение има, но той не е дал отговор, защото към него има интерес от ЦСКА, откъдето му предлагат много добри условия. Очаква се до дни да има развитие по трансфера му. 

При предишния си престой във Варна той неведнъж е казвал, че в България ще играе само с екипа на Черно море. Ситуацията около него се следи и от Берое. 

Иначе той е огромен любимец на феновете на "моряците", тъй като отбеляза победното попадение във финала срещу Левски през 2015 за Купата на България. С него Черно море триумфира с първия си трофей от този турнир.