Треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску прави опити да подсили отбора с поне двама румънци, с които е работил в Пандури миналия сезон - бранителя Кристиян Съпунару и халфа Дан Нистор, твърди Тема Спорт.

Първият игра на европейското, а преди дни се класира за груповата фаза на Лига Европа с Астра Гюргево. Въпреки това Съпунару може да склони да премине в ЦСКА, предвид близките си отношения с Йорданеску. Дан Нистор (28 г.) пък бе капитанът на Пандури под ръководството на Еди.

Халфът има близо 200 мача 6 румънския елит, но в момента около него цари административен хаос. Той е поискал да напусне Пандури като свободен агент, но клубът е обжалвал. В момента апелативната комисия на румънската федерация разглежда случая на Нистор и трябва да вземе окончателно решение за неговия статут.

Заседанието ще се проведе на 30 август (вторник). Очаква се Нистор да бъде освободен от отношенията си с Пандури и армейците да предприемат офанзива за привличането му. Той е желан и от Динамо Букурещ с треньор Йоан Андоне, който бе наставник на ЦСКА в началото на 2010 г.