ЦСКА ще проведе лагер по време на паузата за националните отбори, най-вероятно в Тетевен, съобщава „Тема Спорт”. Новият треньор Едуард Йорданеску е настоял за това, за да може да опознае по-добре футболистите, а и част от чаканите нови попълнения ще се нуждаят от допълнителни тренировки.

Румънецът желае армейците да изиграят поне една контрола по време на лагера. Паузата в шампионата за ЦСКА ще трае от днес до 11 септември (неделя). Тогава червените гостуват на Дунав в Разград, освен ако двубоят не бъде преместен в Русе.

31-кратните шампиони имат двама национали в представителния отбор – Чорбаджийски и Недялков, както и още 8 при младежите – Китанов, Стойчо Атанасов, Гълъбов, Малинов, Никола Колев, Десподов, Александър Георгиев и Лазар Марин. Последният замени нападателя на ЦСКА Георги Минчев. Той бе опериран в петък, след като скъса адуктор, и е аут поне за два месеца.

Наред с Чорбаджийски и Недялков Преслав Йорданов бе повикан в представителния отбор от Ивайло Петев, но отпадна заради контузията си.