Легендата на ЦСКА Георги Велинов няма пропуснат мач на "Армията" от началото на сезона.Бившият вратар е оптимист за новия треньор Едуард Йорданеску и обяви, че той има голямо бъдеще в тима. 

"Беше много важно да вземем трите точки и се радвам, че го постигнахме. Отборът малко се поизнерви, тъй като дълго време не успяваше да вкара гол. Ако беше реализиран ранен такъв, двубоят отиваше на разгром".

"Огромната разлика в класите обаче си каза думата и ЦСКА напълно резонно победи. Играта на отбора бе доста добра, видяхте колко много положения бяха пропуснати, особено от Галчев. Няма от какво да сме недоволни", коментира Велинов пред "Тема спрот".

"Новият треньор Иорданеску прави приятно първо впечатление. Говори доста подробно, обяснява добре нещата. Според мен той има бъдеще в ЦСКА. Струва ми се нелош треньор, но, разбира се, все още е много рано да му даваме оценки".

"Ако се справи с напрежението, смятам, че би могъл да е от голяма полза на отбора. Все пак Христо Стоичков каза, че се е запознал добре с него и нямаме причина да се съмняваме в избора на Ицо. Това, че е бил в Стяуа, също ще му е от полза", добави Велинов.

"Що се отнася до Христо Янев - той явно не успя да се справи с прехода от В група в елита. Вече не знам какви са конкретните причини, не съм бил в съблекалнята, но ръководството си решава. Аз много харесвам Янев и съм на мнение, че има голям потенциал. Може би му беше малко рано за ЦСКА, но в даден момент ще се върне, сигурен съм", каза още Велинов.

"В отбора ни има много класни футболисти и е въпрос на време да покажат исканата от публиката игра и резултати", добави Джони.