Треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску обясни какви са основните причини за сериозните колебания в представяне на отбора от началото на сезона.

Според него голяма част от играчите не са провели пълноценна подготовка, което си личи в мачовете. Освен това той укори футболистите за прекаляването с индивидуалните действия в голяма част от двубоите.

"Имаме два основни проблема. Първият е, че футболистите не са на едно ниво по отношение на подготовката. Вторият проблем е, че ни липсва колективната игра. По време на мач състезателите мислят и действат индивидуално. Дори и малки отбори постигат добри резултати, ако са задружни на терена. Във футбола е възможно тим с по-малко качествен състав да създаде повече проблеми, ако действа като едно цяло. Ако имаш качествени играчи и ги накараш да бъдат задружни, тогава ще имаш силен отбор. ", анализира Йорданеску пред bTV.

В събота ЦСКА гостува на Ботев (Пловдив) oт 17:30 часа в среща от 9-ия кръг на Първа лига . От началото на сезона тимът не е записал нито една победа извън своя стадион "Българска армия".