Треньорът на ЦСКА-София Едуард Йорданеску има сериозен гръб на "Българска армия" – легендата Христо Стоичков. Той разкри, че носителят на Златната топка за 1994 г. му е казал, че е насреща, ако спецът има проблеми при "червените".

Именно Стоичков стои зад назначаването на Йорданеску начело на отбора, но до момента той не успява да постигне желаните резултати и "армейците" претърпяха няколко провала, включително и отпадане от 1/16-финалите за Купата на България след загуба с 1:2 като гост на вторидивизионния Локомотив София.

"Задължен съм да мисля за титлата заради историята и традициите. Ако трябва да съм честен обаче, в момента нивото не отговаря на конкурентноспособността, която искам", каза румънският спец пред bTV.

"Това не значи, че се отказваме от битката. В момента времето е най-големият ни враг. Хората искат титлата, но дори и тази година да не сме първи, догодина трябва да сме сред фаворитите. "Стоичков каза да му се обадя, ако имам проблем. Надявам се да му звъня само, за да го чувам. Иначе със собственици се чувствам всеки ден", добави Йорданеску.