Треньорът на ЦСКА-София Едуард Йорданеску се оплака от изпуснатите положения на неговите играчи, които лишиха тима от трите точки срещу Ботев в Коматево.

"Имахме 3-4 положения за гол и ако бяхме вкарали, щеше да се получи друг мач. Владеехме инициативата, дори когато бяхме с човек по-малко. Насреща обаче имах добър отбор и това също допринесе за изпуснатата победа", коментира след края на мача треньорът Йорданеску.

"Ще проверя казуса със Симао, аз вярвам на моите играчи. Стори ми се, че Симао не беше виновен, но трябва да видя ситуацията. Реших да сменя схемата на 4-4-1, затова смених Руй Педро с Петрус Бумал", добави румънецът.

"Показахме характер, агресия и повече владеене на топката, доволен съм отбора. Трябва ни повече време, за съжаление все още редуваме силни със слаби мачове.

Имаме доста национали в паузата и групата няма да е особено голяма, но се надявам да се подготвим за голямото дерби с Левски. Винаги в подобни двубои има голямо напрежение, не бих казал, че е решителен за изхода на първенството. За нас е важно да победим и да печелим точки", завърши Йорданеску.