ЦСКА ще привлече двама или трима нови футболисти през зимната пауза в първенството, съобщава „Тема Спорт”. Единият от тях със сигурност ще е централен нападател.

Армейците така и не успяха да намерят адекватен вариант за върха на атаката си през лятото и до края на календарната година ще се оправят с наличното. А то е свързано с Преслав Йорданов, преквалифицирането на Густаво Кулма, който действа на тази позиция в последните кръгове и евентуално Милчо Ангелов. 

Както е известно през тази седмица ЦСКА се раздели с привлеченият само преди 35 дни Вилмар Джордан. Колумбийският таран разтрогна с клуба по взаимно съгласие, след като не успя да навлезе в необходимата форма, а успоредно с това е отказал да играе за дублиращия състав. 

Централният нападател, който ЦСКА ще вземе през зимата ще бъде чужденец и вече е набелязан. С него дори са стартирали преговори за личните му условия. Целта пред червените до Нова година е да намалят до минимум 6-точковото си изоставане от върха в класирането, след което да се подсилят сериозно на невралгичните си постове, един от които е свързан с върха на атаката. 

В същото време от Борисовата градина категорично опровергаха появилата се информация, че имат намерение да си връщат Янис Зику, който в момента играе за последния в румънския елит Търгу Муреш, а през този месец ще навърши 33 години.