Феновете на ЦСКА-София тотално се изложиха. От няколко дни публиката се гласи да запретне ръкави и да изчисти базата в Панчарево. Дори в сайта на отбора, спонсориран от Гриша Ганчев, написаха съобщение, в което приканват ултрасите да ударят рамо при чистенето на терените край София.

"Както вече знаете, преди няколко седмици стартираха ремонтните дейности по базата на ЦСКА в Панчарево. В петък, събота и неделя тази седмица всеки един от вас, който желае, може да се включи, като помогне в разчистването на терена в базата. Очакваме ви след 10:30 ч. в Панчарево!", призоваха от "Армията". 

Според "7 дни спорт" един фен и петима работници се трудиха в някогашната гордост на ЦСКА. Докато още беше слънчево времето, шестимата режеха и горяха изсъхналите клони. 

Иначе обстановката е потресаваща. Базата, която изгради редица големи футболисти, продължава да е развалина. Бунгалата скоро ще се срутят. От басейна няма и помен, а мястото е обрасло с храсти.

Едното игрище е покрито с бъркалки от кафета, бутилки, камъни и най- различни други боклуци. Единствено добре почистени и окосени са двата големи терена, което все пак трябва да бъде отчетено като добър старт на ЦСКА-София и клубното ръководство.