Босът на Славия Венцеслав Стефанов смята, че ЦСКА-София си е реалното ЦСКА и феновете на тима не трябва да имат претенции, тъй като в момента дружеството е чисто и без дългове.

"Вижте, за мен това е истинското ЦСКА. ЦСКА си е ЦСКА, без да има значение с какво дружество е регистрирано и така нататък. Когато старото дружество преди години имаше десетки милиони дълг, тогава феновете нямаха проблеми, а сега някои намират кусури. Получава се малко като "Га яде кифтатата ни рива", обяви той в ексклузивно интервю пред Gol.bg силният човек в Славия.

"В България ще бъде хубаво да има повече силни отбори, защото така ще може и националният ни тим да бъде по-силен. Дали Левски ще стане по-силен при Спас Русев като собственик, тогава ще покаже времето. Аз се надявам у нас да има все повече силни тимове и да се изгражда една по-силна конкуренция на ниво първенство". 

"Относно Славия смятам, че не сме по-слаби от отборите, които са от трето до шесто място и имаме сили да победим всеки един от тях. За съжаление не започнахме добре сезона и изпуснахме д спечелим поне шест точки от първите мачове, които загубихме. Ако бяхме сторили това, сега щяхме да бъдем на съвсем различна позиция. 

"Ние си следваме стратегията да залагаме на млади футболисти, но при тях го няма това постоянство. Отчитам като моя голяма грешка, че преди време съм изпращал млади момчета на проби по силни европейски отбори. Мисля да не я повтарям за в бъдеще. Когато изпратиш едно момче на крехка възраст в един Манчестър например, тогава то просто се шашардиства и не може да покаже това, което наистина може по време на този пробен период. Който европейски клуб има интерес - да идва, да гледа и да купува! Така ще действаме в това отношение". 

"Мисля, че с едно подмладяване на националния отбор нямаше изобщо да изглежда по-зле, отколкото е в момента. Това трябваше да го направим през последните няколко години, но такова нещо нямаше. За съжаление още сърбаме попарата от това недорзумение Петев. Лечков, моите уважения към него като бивш национал и един от най-добрите български футболисти, но от къде на къде той е вицепрезидент в БФС и ще говори, че нямаме шансове за класиране. Какво си мислят футболистите, когато дори един от техните шефове не вярва в това? Просто нямам думи. Според мен това силно демотивира играчите". 

Калоян Ангелов, Gol.bg