Закачките между “Българска армия” и “Герена” преди мача между “червени” и “сини” намери продължение дори и чрез билетите за двубоя. 

След редица дискусии относно изписването на клуба на Гриша Ганчев като ЦСКА-София, от “Армията” представиха своята формулировка за срещата. Върху билетите мачът е изписан като “ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ”. 

Обявявайки информацията за продажбата на входните талони, пък от “Герена” използваха изречението “билетите за мача между преименуваното дружество и ПФК “ЛЕВСКИ”. 

Пропуските бяха пуснати в продажба на клубните стадиони на двата съперника, както и в мрежата на Тикетпро, пише "24 часа". Двубоят е на Националния стадион “Васил Левски” в събота (15 октомври) от 16,30 часа. 

Секторите “А” и “Г” ще бъдат заети изцяло от фенове на “червените”, а секторите “Б” и “В” - от запалянковци на “сините”. В 10 часа в събота ще отворят и касите пред стадион “Васил Левски” на ул. “Гурко” и на “Ариана” - там обаче ще се продават талони само за цесекари. Левскарите могат да купуват билети само от касите на “Герена” и от “Синьото кафе”.