Спортният директор на Левски Станислав Ангелов - Пелето с недомлъвки намекна, че "сините" са изпуснали победата срещу ЦСКА-София заради съдийска тесла. Става въпрос за дузпата, вкарана от Преслав Йорданов, която всички от "Герена" не приемат за справедлива.

Според Пелето пък това е в полза на шампиона Лудогорец, който в момента е втори, но продължава да е фаворит №1 за титлата в Първа лига.

"Пак не ни разрешиха", отговори Ангелов на въпроса защо Левски не успя да победи ЦСКА-София. По всичко личи, че Пелето визира дузпата за "червените" в 77-ата минута. Целият лагер на "сините" по време и след двубия мощно оспорва отсъждането на Ивайло Стоянов.

"Взеха ни победата! Няма да коментирам в чия полза. То се знае. Ама, така е, хората си работят”, ревна Ангелов, очевино визирайки преследвача и фаворит за тилата Лудогорец.

"Не успяхме да покажем най-доброто от себе си. Според мен не се получи дерби. Имаше голямо напрежение по трибуните. Не прилича на това, което всички искаме - европейско ниво и поведение най-малкото в Сектор “А”, заяви Ангелов.

“Не ми се говори за това, което се случи в ложите, напрягам се, просто нямам желание. Видях само, че летят всякакви предмети към местата, на които е собственикът Спас Русев. Не зная кой е ударен. Мисля, че е неизбежно да играем ответния двубой на “Герена”. Ние поне можем да гарантираме сигурност за съперника”, допълни още Пелето.