ЦСКА-София почти сигурно ще се раздели с доскорошния си капитан Борис Галчев през зи­мата, пише вестник "Тема спорт". 

Полузащитникът изпадна в тотална немилост заради няколко свои медийни изяви и е нака­зан да не попада в групата за официалните мачове. 

На този етап няма никакви изгледи санкцията му да отпадне. Гал­чев не взе участие в мача срещу Левски, като дори не взе уча­стие в последната трениров­ка в навечерието на сблъсъка.

Той няма да попадне в група­та и за предстоящия двубой в петък с Монтана в Ловеч. Срещата е с начален час 20:00. Ве­че бившият капитан на ЦСКА-София ще остане в София, като по този начин ще пропусне пети пореден мач заради своето вътрешноклубно наказание. 

Всичко това е ясна индикация, че ръководството ще освобо­ди 32-годишния халф през зима­та. Още повече, че Галчев не е пожелал да се извини за публич­ните си изявления, а и на него­вия пост ЦСКА-София разполага с доста опции. 

Повод за суровото наказа­ние на халфа станаха негови изявления, че има разделение между феновете (каза го в на­чалото на лятната подготовка), както и че чужденците в отбора трябвало да показват повече на терена. Това разгне­ви ръководството и то взе кардинални мерки срещу Гал­чев.