Търгът за марката на ЦСКА почти сигурно няма да се проведе в рамките на тази година. Синдик на клуба за постоянно остава Дора Милева, но тя тепърва трябва да назначи оценител на имуществото, а след това новият служител да изготви експертиза за активите. 

Милева на този етап не е стартирала процедурата, а по всичко изглежда, че това няма да се случи до края на месеца. Предвид темповете, с които се работи, то в най-добрия случай търг ще има в последните дни на януари 2017 г. По-вероятно обаче е публичната продажба на марката да се проведе дори по-късно, пише вестник "Тема спорт". 

След като се направи оценка на активите, те ще бъдат пуснати на търг едновременно. Сред най-едрите притежания на старото дружество ПФК ЦСКА АД са няколко служебни коли, които са над 10-годишни, както и старият рейс на школата. Той бе закупен преди побече от 15 години от австрийския Щурм Грац. 

Марката на ЦСКА с трите звезди се очертава като най-ценният актив. Приходите от него ще отидат за погасяване на част от задълженията към НАП и "Инвестбанк", които имат запори в своя полза. В същото време стана ясно, че новият информационен портал на ЦСКА е напълно готов, но все още не е уточнено кога официално ще бъде пуснат в експлоатация.