Въпреки първата победа за сезона при гостуване обс­тановката в ЦСКА-София съвсем не е спокойна, научи „Меридиан Мач". Отборът е разделен на отделни лагери, като някои футбо­листи дори не говорят помежду си. Най-голямото при­теснение на треньо­ра Едуард Йорда­неску е, че няма как да направи силен колектив, след като всеки дърпа чергата към себе си.

Румънецът най-много се страхува от порту­галците и тяхното влияние върху отбо­ра. Синът на Генерала непрекъснато получава оплаквания от играчите си, че Диого Виана, Арсенио Нунеш, Давид Шимао, Руй Педро и Рубен Пинто комбинират само помежду си и изолират дру­гите на терена. В следващите мачове се очаква някои от тях да седнат на пейката, за да се на­мали влиянието им.

Известно е, че по-рано през сезона бе изолиран титуляр­ният капитан Борис Галчев. Той бе нака­зан от ръководство­то именно заради авторитета му и непрекъснатите кри­тики към скъпоплатените чужденци. Галчев бе лидер на групата от миналия сезон, която бе из­цяло претопена. Другият лагер е на младите българи, които се преместиха от Литекс през лято­то, но те са верни на клубното ръководс­тво.