Нападателят на ЦСКА-София Милчо Ангелов стана "Играч на 11-ия кръг на Първа лига". Той донесе успеха на "червените" над Монтана с 2:0, след като се разписа на два пъти през второто полувреме, появявайки се на почивката.

От 20 гласували треньори в анкетата на вестник Футбола 9-има са дали вота си за Милчо, 6 души са дали предпочитанията си на слависта Валери Домовчийски, трима на Клаудиу Кешерю (Лудогорец) и по един вот имат Антонио Аниете от Левски и Иван Коконов от Черно море (Варна).

"Много съм щастлив от първата ми награда като футболист на ЦСКА-София. Бяха много важни голове, но искам да благодаря на ръководството и на съотборниците ми. Настроението в отбора е добро. Няма разногласия в отбора, сигурно има хора, които искат да нарушат атмосферата в отбора.

"Събираме се често на вечеря, на обяд. Не е за първи път това, което направихме преди няколко дни. Но няма делене на българи и чужденци. Има разлика от това дали играя във втория отбор в Б група или в първия. Но задачата на всеки нападател е да вкарва голове. Така че мотивацията идва от това, че като играеш добре във втория отбор, те викат в първия тим", допълни той.

Всеки футболист иска да заиграе зад граница и аз не правя изключение. Но сега съм в ЦСКА и се надявам да спечелим много трофеи. Любимият ми футболист, а и на тези от моето поколение е Кристиано Роналдо. Иначе от българските футболисти- Димитър Бербатов е най-добрият", каза още младият нападател.

"До края на шампионата има още много кръгове, можем да бием Лудогорец, ние сме ЦСКА", сподели очакванията си за мача срещу Лудогорец в 13-ия кръг Милчо Ангелов.

"ЦСКА винаги се стреми към върха. Има още доста мачове, има и още един полусезон, защо да не завършим на 1-о място!? Сега ни предстои мач с Локомотив Пловдив. Ще се опитаме да победим, както във всеки мач. Единственото, което ще ни липсва, е многобройната ни агитка, която ни подкрепя.

"Но нашите мачове с всяка изминала среща стават все по-трудни, защото отборите се мотивират повече и повече, завърши юношата на Черноморец.