ЦСКА - Пирин Гоце Делчев, двубой от 21-ия кръг на "А" група, стадион "Българска армия", 16:00 часа.

Групата на ЦСКА за мача:

Вратари: 92. Райс Мболи, 99. Стоян Колев

Защитници: 2. Васил Попов, 11. Неманя Милисавлевич, 14. Валентин Илиев, 16. Петър Витанов, 19. Апостол Попов, 21. Венцислав Василев, 25. Ангел Грънчов,

Полузащитници и нападатели: 5. Тодор Янчев, 7. Мамади Сидибе, 8. Николай Дюлгеров, 10. Марсиньо, 15. Браян Хауърд, 17. Мартин Петров, 18. Ивайло Чочев, 20. Омар Косоко, 23. Емил Гъргоров, 45. Григор Долапчиев, 71. Антон Карачанаков

Наказани: Жереми Фо-Поре

Контузени: Бруно Морейра

Вероятен състав: Райс Мболи, Венци Василев, Апостол Попов, Вальо Илиев, Неманя Милисавлевич, Николай Дюлгеров, Ивайло Чочев, Марсиньо, Омар Косоко, Мартин Петров, Емил Гъргоров

Прогноза на Gol.bg: ЦСКА е фаворит в този мач и ще вземе лека победа в него. Пирин е в страшна криза и в момента се намира в зоната на изпадащите отбори.

Гоцеделчевци имат сериозни финансови проблеми и едва ще съберат нужните футболисти за тази среща. Гостите се борят за оцеляването си, докато ЦСКА е в борбата за челните места.

Очаква се наставникът на "армейците" Стойчо Младенов да даде почивка на няколко от основните си играчи. Единствено Бруно Морейра е контузен, но той не е водещ футболист. Жереми Фо-Поре пък е наказан.

Добрата новина за Пирин е, че Марио Близнаков се завръща в състава. Лесен за познаване мач, като единствената въпросителна е с какъв резултат ще победи ЦСКА.

Армейците записа две последователни загуби от Лудогорец и Черно море, след това удариха Нефтохимик и Локо София, но в четвъртък паднаха от Ботев Пловдив и сдадоха третото място.

Мартин Петров отново ще излезе титуляр за ЦСКА, но едва ли ще издържи цял мач, тъй като все още не е в оптимална форма.

Като цяло ЦСКА има нужда от трите точки на всяка цена, за да запази шансове за третата позиция в класирането. Ще прогнозираме категоричен успех на армейците с поне три гола разлика.

Резултат: ЦСКА - Пирин Гоце Делчев 4:0