Финансовият благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев ще изслуша мненията на феновете за Наско Сираков на нова среща през този месец, пише "Тема Спорт".

Тя отново ще се проведе в неговия офис в столицата, като ще бъде в рамките на 10-14 дни. Със сигурност сбирката ще се състои преди Коледа, тъй като в този период Ганчев възнамерява да започне активни преговори и с евентуален нов треньор на ЦСКА. В интервюто си преди няколко дни той заяви, че около Коледа ще седне с Христо Стоичков и Юлиян Инджов, за да дискутира потенциално назначение на наставник.
 
По време на сбирката със запалянковците в четвъртък са били обсъдени и редица други теми около ЦСКА освен евентуалната покана към Наско Сираков. Коментирано е назначението на нов треньор, селекцията, както и представянето на играчите през есента. По последната точка Ганчев е бил силно критичен.
 
Засегната е била и темата с „Армията" и базата в Панчарево, на която в момента текат усилени ремонтни дейности.
 
Също така Ганчев е обявил, че генералният спонсор на ЦСКА пуска пакети за фенове на отбора, които ще включват безплатни разговори, а процент от оборота ще влиза в клуба.

Една от най-обсъжданите теми на срещата между Гриша Ганчев и феновете е била тази за треньорския пост в ЦСКА. Привържениците са предложили няколко имена, които са били коментирани от финансовия благодетел на клуба.

Припомняме, че запалянковци скандираха името на Любослав Пенев в края на мача с Верея (1:1). Но, както „Тема Спорт" неведнъж информира, такъв вариант не е на дневен ред. Ганчев е обяснил как стои ситуацията с Любо и е посочил, че има причини да не е в клуба, макар и да не е навлязъл в конкретика.
 
Временният наставник Стамен Белчев също е бил обсъден, като Гриша Ганчев е изразил позитивно мнение за него. „Стамен може да се справи до края на сезона", казал силният човек на „Армията" пред феновете.
 
Това е поредната индикация от страна на Ганчев, че Стамен Белчев може да остане и напролет. В своето интервю преди няколко дни той заяви: „Имам пълно доверие в Стамен. Ако всичко е наред, защо да не продължи и през следващата година".
 
Фенове са попитали и относно възможността Светослав Тодоров да стане треньор. Ганчев обаче е обяснил, че Тоди е твърде млад за ЦСКА и може да бъде „похабен" на „Армията" точно в този момент.