Локомотив ГО - ЦСКА-София, мач от 18-ия кръг на Първа лига, стадион "Локомотив", съдия Ивайло Стоянов, днес от 15 часа

Групата на ЦСКА-София

Вратари: Георги Китанов, Александър Конов.

Защитници: Станислав Манолев, Божидар Чорбаджийски, Александър Дюлгеров, Антон Недялков, Лазар Марин, Стойчо Атанасов, Рафаел Перес

Халфове: Руи Педро, Красимир Станоев, Диого Виана, Александър Георгиев, Кристиян Малинов, Никола Колев, Рубен Пинто, Петрус Бумал

Нападатели: Милчо Ангелов, Преслав Йорданов, Густаво Кулма

Прогнозата на Gol.bg:

Днес е празник в Горна Оряховица - за първи път от над 20 години елитният футбол се завръща в града. Местният "Локомотив", който досега игра домакинските си срещи в Пловдив, приема ЦСКА-София. Еуфорията е голяма и двубоят ще се играе пред около 10 000 запалянковци.

ЦСКА-София записа две победи след треньорската смяна и малко свали напрежението. Изоставането от първите два отбора в първенството е голямо и "червените" нямат право на грешки срещу съперници от долната половина на класирането.

В лагера на "армейците" има някои липсващи играчи. Арсенио Нунеш и Кирил Десподов са с контузии и пропускат гостуването на Локо (ГО). Само седмица след като бе върнат в състава, разжалваният капитан Борис Галчев отново бе низвергнат лично от боса Гриша Ганчев и отново е извън групата. Треньорът на Локото Иван Колев не може да разчита на контузения нападател Цветан Генков. В защита пък ще липсва Мартин Кавдански, който е наказан.

По-рано тази есен ЦСКА-София спечели на "Армията" с 2:0, но сега в Горна Оряховица ще има далеч по-тежка задача. Локомотив е коварен отбор, а вече пред своя публика ще получи още по-голяма мотивация. Очертава се здрава битка, в която едва ли ще видим много голове, но емоции едва ли ще липсват.

Резултат: 1:1