Новото попълнение на ЦСКА-София Николай Бодуров даде интервю за клубния сайт. Той отпътува за Испания, където ще се присъедини към отбора на Стамен Белчев на подготвителния лагер в Сан Роке.

Бодуров заяви сериозни амбиции с червения екип и е категоричен, че ще направи всичко по силите си, за да постигне успехи с ЦСКА-София. "Чувствам се невероятно. Тези дни ми се роди дете, това осмисля живота на всеки човек. А сега си намирам и отбор. Наистина сериозен отбор. Щастието ми е пълно", каза Бодуров.

"Обичам предизвикателствата, готов съм за ЦСКА-София. Гледал съм някои мачове на ЦСКА-София, обичам да гледам българското първенство. Не се притеснявам от нищо. Адаптирам се бързо навсякъде. Но на играчите на ЦСКА-София ще им помогне, че ме познават, да се адаптират те към мен. Гледах откъси от мача вчера. Момчетата създадоха доста положения и надиграха Локомотив Москва. Аз съм максималист. Ще дам всичко от себе си и ще се боря докрай. Искам всичко. Амбициите ми са да са доволни, това е най-важното", каза още Николай Бодуров пред клубния сайт.