Берое - ЦСКА-София, мач от 21-ия кръг на Първа лига, стадион "Берое", днес от 15:00 часа, на живо в Gol.bg

Групата на ЦСКА-София

Вратари: Георги Китанов и Александър Конов

Защитници: Божидар Чорбаджийски, Николай Бодуров, Александър Дюлгеров, Антон Недялков, Стойчо Атанасов, Пламен Гълъбов

Халфове: Рубен Пинто, Петрус Бумал, Давид Симао, Арсенио Нунеш, Руи Педро, Густаво Кулма, Никола Колев, Александър Георгиев

Нападатели: Кевин Меркадо, Фернандо Каранга и Кевин Кубемба

Прогнозата на Gol.bg:

Берое посреща ЦСКА-София в най-завързания мач от 21-ия кръг на Първа лига. Заралии се борят за място в първата шестица, докато "червените" се надяват да догонят вечния съперник Левски на второто място. И двата отбора започнаха силно пролетния дял от първенството. Берое разби Дунав с 4:0 на стадиона в Разград, а ЦСКА-София взе трите точки с два късни гола в Каварна срещу Черно море (2:0).

Станислав Манолев и Кристиян Малинов все още не са готови за игра и пропускат гостуването в Стара Загора. Кирил Десподов получи лека травма в мача на националите и също остава извън групата. Рафаел Перес пък бе жертваният чужденец (до трима извън ЕС), след като през седмицата картотеки получиха две от новите попълнения - Кевин Меркадо и Фернандо Карага, които най-вероятно ще започнат в титулярния състав.

В лагера на Берое няма особени проблеми, като под Аязмото се надяват на голове от бившия играч на ЦСКА Антон Карачанов и острието в атака Жуниор Мапуку. В първата среща от есента заралии паднаха тежко 0:4 на "Българска армия" и сега са нахъсани за реванш. Мачът изглежда на кантар и най-вероятно точките ще бъдат поделени.

Резултат: 1:1