Треньорът ЦСКА-София на Стамен Белчев сподели, че неговият тим трябва още да подобри играта си, независимо от успешното начало на пролетния дял от първенството. "Червените" постигнаха втора поредна победа, като надвиха Берое 1:0 в Стара Загора с късен гол на Руи Педро.

"Отборът може да бъде още по-добър и да бъдем най-вече по-постоянни. Според мен изиграхме много добро първо полувреме, но липсваше завършващият удар. През второто полувреме пък искахме да държим по-трайно топката, но не се получаваше много добре тази наша идея.

Като цяло се стремим да пресираме високо, разузнаваме противниците, опитваме се ние да държим инициативата. Искаме ние да бъдем водещият играта отбор, както подхожда на клуб като ЦСКА. Всички момчета заслужават адмирации за труда, който полагат през седмицата, но има още какво да се желае, например по отношение на синхрона в играта.

На въпрос дали ЦСКА-София влиза в по-специален период от първенството, тъй като им предстоят мачове с Левски и Ботев (Пловдив), хасковският специалист отговори: "Всеки един мач е важен. Както дават три точки срещу Ботев, така и срещу Левски. Ние не правим разлика срещу кого играем и се надявам да излезем с чест от двата мача".