треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев заяви за CSKA.BG, че очаква много сериозен мач срещу Ботев (Пловдив). "Червените" приемат съперника в 22-ия кръг на Първа лига. Белчев е категоричен, че при евентуално подценяване на пловдивчани "нищо добро не ни чака".

Наставникът допълни, че в първото домакинство на ЦСКА-София за пролетния полусезон е важно отборът да затвърди добрите игри и да зарадва феновете си след победите във Варна срещу Черно море с 2:0 и срещу Берое в Стара Загора с 1:0.

Руи Педро, който получи удар в срещата срещу старозагорци, е готов за игра. Само Петрус Бумал ще почива, защото не е напълно възстановен след удара в главата, който получи от Жуниор Мапуку от Берое. Белчев изрази задоволството си от факта, че ще може да разчита и на възстановените Станислав Манолев и Кирил Десподов.

"Очаквам да стане добър мач, да покажем постоянство и да вземем победата. Двубоят ще бъде много сериозен, Ботев е силен в атака, имат добри изпълнители. Ако ги подценим, нищо добро не ни чака", заяви Белчев.Той призова всички да забравят за предстоящото в събота дерби срещу Левски.

"През последните два дни само това съм говорил на футболистите - да не мислим за Левски, а само за Ботев, което е и първото ни домакинство за годината. Надявам се да излезем по най-добрия начин и да сме победители после. Целта ни е от мач на мач да подобряваме играта си, да радваме феновете ни и да водим всее повече хора на стадиона", каза Белчев.