Полузащитникът на ЦСКА Петрус Бумал говори преди дербито с Левски. Камерунецът с френски паспорт е напълно готова за игра и се очаква да попадне в стартовата единайсеторка на Стамен Белчев.

"Всичко вече е наред. Чувствам се добре и днес тренирах с колегите си. Готов съм да играя в събота, ако треньорът реши да ме пусне. За дербито знам, че единствената опция, която имаме е да победим и да се борим до последно. Освен футболните си усилия трябва да вложим и много страст. След вчерашната среща с Ботев трябва да се възстановим, за да сме готови физически за Левски". 

"С Рубен Пинто направихме добро партньорство в средата на терена. Аз се връщам повече назад да помагам на защитата, докато той получава повече пространство в предни позиции". 

"Наясно съм, че предстоящото дерби не е само чисто футболно, а е и на трибуните. Искам да призова нашите фенове да дойдат на стадиона в събота и да ни подкрепят. Те са ни нужни, за да сме не 11, а 12 играчи. Сега отборът е доста по-подготвен от предишния мач, който изиграхме с тях през есента", заяви Петрус Бумал пред CSKA.bg.