Локомотив Пловдив - ЦСКА-София, мач от 25-ия кръг на Първа лига, стадион "Локомотив", днес от 15:00, на живо в Gol.bg

Гледайте мача на живо ТУК!

Вратари: Георги Китанов, Александър Конов

Защитници: Стойчо Атанасов, Антон Недялков, Божидар Чорбаджийски, Рафаел Перес, Николай Бодуров

Халфове: Кристиян Малинов, Петрус Бумал, Рубен Пинто, Давид Симао, Руи Педро, Густаво Кулма, Арсенио Нунеш, Кевин Меркадо, Александър Георгиев

Нападатели: Кевин Кубемба, Милчо Ангелов, Кирил Десподов

Контузени: Фернандо Каранга, Александър Дюлгеров
Наказани: Станислав Манолев

Прогнозата на Gol.bg:

ЦСКА-София е сигурен за топ 3 в крайното класиране за редовния сезон, но все още се надява да изпревари Левски на втората позиция. "Червените" обаче имат тежко гостуване на четвъртия в подреждането Локомотив в Пловдив, където "смърфовете" нямат загуба в осем поредни мачове.

ЦСКА-София има известни проблеми около състава си. Станислав Манолев е наказан, а от групата отпаднаха и контузените Каранга и Дюлгеров. Така треньорът Стамен Белчев се очаква да заложи на Китанов на вратата и Атанасов, Перес, Бодуров и Недялков в отбрана, а в предни позиции Меркадо и Десподов ще са на крилата, докато атака ще води Кевин Кубемба.

Големият проблем пред домакините е, че не могат да разчитат в този мач на голмайстора си Мартин Камбуров. Капитанът на пловдивчани е наказан и няма да бъде на разположение на треньора Едуард Ераносян. Много е вероятно на негово място да стартира Дино Мартинович, който да си партнира с Дани Кики в предни позиции.

"Червените" имат да си връщат, след като миналата есен допуснаха изненадваща загуба на своя стадион "Българска армия" с 0:1. Сега силите изглеждат доста по-изравнени и нищо чудно да няма победител.

Резултат: 1:1