„Още преди 4 години съм казал кое е най-голямото зло в българския футбол. Това е Кирил Домусчиев. За себе си той е добър, но за всички останали той е най-големият проблем".

"Цялата му игра беше не само ЦСКА, но и Левски да е зле. Откъдето е минал, нищо не е останало”. Това категорично заяви бившият директор и футболист на ЦСКА Драголюб Симонович в предаването „Спорно за спорта“ по BiT.

„През 2011 г. се хвана с Миньор Перник, а сега къде е Миньор? Ритат ли още?! След това се хвана с Марек Дупница. Бяха в „А“ група, а сега къде ритат?“, запита Дуци Симонович. Той направи скандални разкрития за корупция и купени мачове от шефа на Лудогорец.

По думите му, всичко, което се прави в момента, е не само срещу ЦСКА, но и срещу „Левски“. „Хванал си е Боби Михайлов – той пуска музика, а Боби танцува“, категоричен бе Симонович.

Бившият шеф на „червените“ изтъкна, че в последния мач на националите не е имало нито един футболист на „Лудогорец. А това беше най-голямата победа за България от 10 години насам, допълни Симонович.

Според него, Кирил Домусчиев пречи да се играе футбол в България. Ако може, ще съсипе ЦСКА и „Левски“ и само той да играе футбол, допълни Симонович.