Нападателят на ЦСКА Густаво Кулма говори пред cska.bg преди мача с Лудогорец. Той е на мнение, че отборът е добре подготвен за предстоящата битка и "армейците" този път ще стигнат до трите точки.

Кулма е убеден, че е в състояние в неделя да порази противниковата врата и да донесе радост на "червените" фенове. Според нападателя трите точки са изключително важни, за да може ЦСКА да си осигури класирането за Лига Европа.

Густаво Кулма говори също и за феновете и се надява с тяхна подкрепа тимът да стигне и до по-добри резултати на терена, които да са достойни за името и традициите на "червения" тим.

"Доволни сме, че имаме нов шанс да играем срещу Лудогорец. Радвам се, че ще имаме шанс да докажем, че несправедливо сме загубили предишните срещи с Лудогорец. Наясно сме, че имат добри футболисти, но съм убеден, че ще покажем най-доброто от себе си и ще победим. Много се радвам като вкарам гол и зарадвам феновете".

"Искам да вкарам голове и на Лудогорец и да зарадвам феновете по трибуните. Вкарах в Разград хубав гол, да. Имам увереност, че мога да вкарам гол в неделя. Трябва да спечелим задължително. Убеден съм, че ще спечелим, за да се доближим максимално до участие в Лига Европа", коментира Густаво Кулма преди мача с Лудогорец пред клубния сайт и продължи:

"Всички сме наясно в какъв отбор сме. ЦСКА е най-големият отбор в България. Призовавам феновете да ни подкрепят, а ние ще ги зарадваме с добра игра. Мечтая като всеки играч за титли и купи. Остава ни да се борим за Лига Европа. Това е много сериозен тим, в който искаме да се представим достойно".

"В София се чувствам много добре. Харесва ми. Не се чувствам добре, когато не печелим и се чувстваме виновни ние футболистите, когато не печелим. Ние обещаваме, че ще се стараем и ще се опитаме да зарадваме феновете при всеки повод. Трудно е за чужденец в България, на първо място заради комуникацията. В ЦСКА ситуацията е много добра."