Феновете не заслужават това, което се случи на мача на Левски срещу ЦСКА-София, категоричен бе старши треньорът Николай Митов след поражението с 0:3 на националния стадион. Познатият като Жадното спец добави, че футболистите имат време до 31-и май, за да му докажат, че имат място в отбора.

"Почнахме с два гола от съблекалнята и мачът стана съвсем друг. Грешахме елементарно, когато топката беше в нас. Опитни футболисти нямат право да губят по този начин топката. Мачът просто стана друг след двата гола до петата минута. Не може да не покажеш увереност и самочувствие, а да си футболист на Левски.

"Ще анализираме мача и каквото трябва, ще го направим. Ще се изправим на крака с победи. Това ще преследваме. Футболистите имат време до 31-и май, за да ми докажат, че стават за Левски. Просто феновете не заслужават това, което показахме днес", заяви треньорът на "сините".

"Ники Кръстев има вирус, отпаднал е и повръща. Това е причината да заложа на Биожидар Митрев. Така се получава понякога и заради това влезе друг футболист. Не искам да давам персонални оценки", добави Ники Митов - Жадното.