Четирима от игра­чите на ЦСКА-София са с неясно бъдеще и оставането им на „Армията" за следващия сезон е доста не­сигурно, информира вестник "Меридиан мач". Става дума за Кристиян Мали­нов, Милчо Ангелов, Никола Колев и Пла­мен Гълъбов.

По принцип всички те­зи играчи са получили шансове през този се­зон, но така и не ус­пяха да се възползват от тях. Най-много срещи от въпросното каре е изиграл Мали­нов - 14. 

В момента той изтърпява наказа­ние заради червения картон, който получи по време на дербито с Левски (3:0). Шан­совете на халфа да остане в ЦСКА-Со­фия са 50 на 50. То­ва се дължи на фак­та, че той притежава добри качества, а по едно време дори бе викан в националния тим.

Друг играч, на ко­гото специалистите предричаха добро бъдеще - Никола Колев, пък записа само 8 мача за „чер­вените" през този се­зон. Навярно ще се търси друг елитен от­бор, в който да отиде под наем, за да трупа игрови минути. 

Мил­чо Ангелов е с най-добрия коефициент голове/минути на „Армията" - 4 попа­дения в 281 минути. Самият той иска да напусне, защото вече не му се играе за дуб­лиращия тим и иска да е титуляр на елит­но ниво. Пламен Гъ­лъбов пък има само два мача през сезона и е явно, че ще заиг­рае в друг тим през следващата кампа­ния.