ЦСКА очаква новини от БФС през тази седмица във връзка с евролиценза си. Хора от ръководството на клуба споделиха, че от централата би трябвало да обявят до петък, че армейците са изряд­ни и покриват всички изисква­ния.

Не се очакват и пречки от УЕФА пред участието на ЦСКА. Най-вероятно „червени­те” ще се включат в международната надпревара за Лига Европа, ако се класират за нея, с националния ни коефициент, който е 3.175.

"Тема Спорт" потърси БФС за коментар около лицензите, тъй като вече бяха проведени две заседания от отговорна­та комисия, но до този мо­мент не е съобщено нищо.

Сбирките на ЛК бяха на 5 и 12 май, като те се провеждат всеки петък. Изпълнителният директор на централата Бо­рислав Попов, който е отго­ворник и по лицензирането, не пожела да коментира темата.

"Не съм си в офиса в момен­та, не мога нищо да ви кажа. Ако ме хванете, докато съм там... А и сега влизам на сре­ща и не мога да говоря". След тези думи Попов затвори те­лефона, като не уточни дали някой отбор може да има ня­какви проблеми около лиценза.

Крайният срок БФС да каже за разрешителните за уча­стие в евротурнирите е 31 май, но би трябвало да има яс­нота по-рано.