Още по темата

 

Прехвърлянето на базата на ЦСКА към държавната фирма „Национална спортна база” и обявяването на конкурс за нея вече е на финалната права, след като общинският съвет в София прие докладната на заместник-кмета Дончо Барбалов за разсрочване на дълговете на Министерството на младежта и спорта за нея, които са за близо 1 милион лева. 

Точно тази сума стана причина ММС да скъса договора със старото дружество на „червените", след като синдик Дора Милева и съдът изключиха ведомството от списъка на кредиторите.

В договора на старото дружество бе записано, че то плаща данък сгради и такса смет, което така и не стана по времето на Александър Томов. Дългът трябва да се плати за 5 години, пише "24 часа". 

След окончателното преобразуване на собствеността на „Българска армия" и „Панчарево" в частна държавна и прехвърлянето в търговското дружество ще бъде обявен и конкурсът за ползването.

В момента сегашният клуб има договор с ММС за базата и направи уникални промени в „Панчарево", което взе и лиценз за мачове при юношите.