Железният защитник на ЦСКА Николай Бодуров готви бягство от „Армията“. Бодура най-вероятно ще скъса с „червените“ в края на сезона и ще поеме в посока Кипър, съобщават местни медии. Националът ни си реди трансфер в Анортозис.

Един от грандовете на Острова на Афродита, който преди време бе воден от Георги Василев-Гочето, има сериозни мераци към Николай и ще му извади здрави пачки. Така Бодура може да се уреди с трансфер зад граница още това лято и да пуска благоевградските си бисери в Кипър.

Както е известно, Николай се слави с чепатия си нрав и чалга-култура, като след едно дерби с Левски дори се изцепи, че част от съотборниците му стават единствено за „шлюпкане на семки“. Още миналата събота Бодуров красноречиво обяви, че се маха от ЦСКА: „Аз съм до края на месец май в ЦСКА. Ако в България дават пари, всеки щеше да иска да стои тук“.

По този начин той жегна и Гриша Ганчев, недоволен от заплащането на „Армията“. Бодура все пак ще изиграе още едно „Вечно дерби“ този уикенд и ще се опита да удари за пореден път „сините“, след като в предишната среща Левски пое три парцала от червените.